1 oktober: inloopavond groot onderhoud N285

23 sep 2019

Op dinsdag 1 oktober organiseren de provincie Noord Brabant en gemeenten Moerdijk en Drimmelen een inloopavond over het groot onderhoud aan de N285.

Doel  inloopavond N285

De provincie Noord-Brabant gaat, samen met de gemeenten Moerdijk en Drimmelen, groot onderhoud verrichten aan de N285. Dit onderhoud is nodig om de weg veilig en goed bereikbaar te houden. Ter voorbereiding daarop wordt nu een planstudie uitgevoerd. De inloopavond is bedoeld om betrokkenen en belangstellenden te informeren over het proces van de planstudie.

Het doel van deze planstudie is om, samen met de omgeving, een voorkeursalternatief te ontwikkelen waarmee de weg voor de komende 10 jaar goed en verkeersveilig is. Het onderzoek willen we samen met een klankbordgroep uitvoeren. Hiervoor zijn we op zoek naar personen die de omgeving kunnen en willen vertegenwoordigen.

Inloopbijeenkomst

Dinsdag 1 oktober 2019 tussen 19.30 uur en 21.00 uur bent u welkom in Golden Tulip , Schansdijk 3 in Zevenbergen. U kunt ieder moment binnenlopen. Medewerkers van provincie en gemeenten zijn aanwezig om antwoord te geven op uw vragen.

Besluit en uitvoering

De provincie stelt medio juni 2020 de planstudie vast. Ze hecht er belang aan dat het gekozen voorkeursalternatief op draagvlak kan rekenen uit de omgeving. Begin 2022 verwacht de Provincie te starten met de uitvoering van de werkzaamheden.