15 januari 2019: Duurzaamheidscafé Duurzaam Drimmelen

15 januari 2019
Clubhuis van de Madese Natuurvrienden, Kievitstraat 3, Made

Op 15 januari, aanvang 20.00 uur organiseert Duurzaam Drimmelen een bijeenkomst waarop diverse vrijwilligersoranisaties, die ieder op hun eigen manier betrokken zijn bij duurzaamheid elkaar beter kunnen leren kennen.

Voor het eerste café in 2019 heeft het bestuur van Duurzaam Drimmelen een aantal van deze vrijwilligersorganisaties uitgenodigd . Zij vertellen kort wat zij doen en wat hun plannen zijn voor het komende jaar en verder. U krijgt informatie van Buurkracht, Goeie Kost, Kiemkracht, de Madese Natuurvrienden, de STED (Stichting Energietransitie Drimmelen) en Cedric Bousché, de eigenaar van het Voedselbos. Natuurlijk zal ook Duurzaam Drimmelen zelf vertellen wat haar plannen zijn. Zoals altijd is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan.
Het bestuur van Duurzaam Drimmelen hoopt ook op suggesties van de organisaties en van andere aanwezigen voor onderwerpen waarmee het de duurzaamheidscafé’s nog beter kan laten aansluiten op de behoeften, om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor duurzaamheid.

Dat alles geeft zeker stof genoeg om tijdens een nieuwjaarsborrel over na te praten.