2 juli 2020: Spirituele avond

2 juli 2020
Café De Harmonie - Markstraat 5 - Terheijden

“Tijd voor Spiritualiteit” door gastspreker Koen Broumels tijdens de Spirituele Avond met een Thema in Café De Harmonie in Terheijden op donderdag 2 juli 2020 van 20.00 tot 22.00 uur.

'De ziel staat centraal. Wat bezield U? Een ziel. Het wordt een spirituele reis gebaseerd op mijn spirituele ontwikkeling. Om je bewust te zijn van je bewustzijn. Je kwaliteit van leven nieuwe inzichten of herkenning te verschaffen en/of als bijdrage daaraan.
Met onderwerpen als: 3 seconden, onvoorwaardelijke liefde, onzichtbare energieën, paniekaanval, Zon, Maan, helder weten, massa-hysterie, voelen, wichelroede, dromen, tijdreizen, uit je lichaam treden, kristallen, trauma’s, reïncarnatie, vorige leven, baarmoedertijd, chakra’s, aura, tijd, ruimte, pendelen, mediteren, energetisch-verbinden/loslaten, energetische verstoringen van anderen voelen, 12-12-2012, Engelen, Gene-zijde, graancirkels, leylijnen en de haas en vos, Miss Vernon, serpentbrein, Sedona, kruintje-stuitje.
Kortom: ‘Al’ wat is. Vragen stellen betekent je ergens voor open stellen. Ik hou van mensen, dus ook van U. In onvoorwaardelijke liefde en dienstbaarheid'.
Koen.

Spirituele avonden

De Spirituele avonden met een thema zijn laagdrempelige informatieve bijeen-komsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.

Aanmelden

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond door de maatregelen van de overheid i.v.m. het coronavirus door een e-mail te sturen naar annie.shiva@gmail.com. U mag ook bellen naar 06-53776005. We houden een afstand aan van 1,5m en we gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

U bent van harte welkom!

Locatie

Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden

Datum

donderdag 2 juli 2020

Tijd

 20.00 uur tot 22.00 uur. Inloop 19.30 uur (pauze +/- 21.00 uur.)

Entree

 € 5,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Informatie

Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  info@anniefens.nl  www.anniefens.nl 

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid en het is op eigen risico of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.

De gastspreker en/of Annie Fens kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.