21 november: PUUR WIT presenteert: GUY DAVIS

21 november 2019
Witte Kerkje - Hoofdstraat 1 - Terheijden

(“De ambassadeur van de akoestische bluesmuziek”)

De ambassadeur van de akoestische bluesmuziek Guy Davis zal donderdag 21 november 2019 optreden in het Witte kerkje in Terheijden. Een concert om naar uit te kijken. De Amerikaanse bluesman Guy Davis is een veelzijdig artiest. Hij is zanger, gitarist en banjospeler, maar ook acteur en schrijver. Hoewel Davis is geboren en getogen in New York, maakt hij geen grote stads blues, maar zijn muziek doet veel meer denken aan de blues die afkomstig is uit de Mississippi delta. Zijn passie voor dit genre ontstond immers dankzij de verhalen van zijn grootouders over het leven in het zuiden van de VS.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Guy Davis

Guy Davis is uitgegroeid tot dé internationale ambassadeur van akoestische bluesmuziek van zijn generatie. Zijn muziek situeert zich in de traditionele blues hoek. Zijn voorliefde voor de pure, authentieke blues levert hem inmiddels heel wat bewonderaars op. Zo treedt hij regelmatig op aan de zijde van blues- en folk legendes zoals o.a. Bonnie Raitt en Pete Seeger.

Zijn nominatie voor de Grammy Awards 2018 bewijst dat de Amerikaan Guy Davis momenteel dé internationale ambassadeur van akoestische bluesmuziek is. Al jarenlang draagt hij zijn liefde voor de blues uit over de vier continenten. Zoals het een bluesman betaamt, heeft hij een lange adem. In 2018 verscheen Sonny & Brownie's Last Train, zijn veertiende album alweer! Toch bewijst Davis met zijn veertien albums dat hij veel meer is dan alleen een bluesman. Zo vermengt hij moeiteloos invloeden van country, americana en Europese singer-songwriters in zijn muziek.

Kaartverkoop

Kaarten voor dit optreden kosten € 14 en zijn verkrijgbaar bij: Tinckerbell, Hoofdstraat 72 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het e-mailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.

Meer informatie? Kijk op: