21 september 2020: Spirituele avond

21 september 2020
Café De Harmonie - Markstraat 5 - Terheijden

“De hemel is dichtbij”: een interactieve lezing door gastspreker Myrthe Bruinzeel tijdens de Spirituele Avond met een Thema in Café De Harmonie in Terheijden op maandag 21 september 2020 van 20.00 tot 22. 00 uur.

Hoe kunnen we na het overlijden van een dierbare onze blik zachtjes leren richten op het ánders houden van die dierbare? Hoe kunnen we het pijnlijke gat van gemis in ons hart weer gaan vullen met de emotionele erfenis die deze persoon heeft nagelaten en waarmee diens leven het onze heeft verrijkt?

Tijdens deze interactieve lezing laat medium Myrthe Bruinzeel u voelen hoe geen enkele ziel vertrekt zonder schatten te hebben achtergelaten. Hoe de pijn van nu onderdeel is van het geluk van toen. En we onderzoeken onze eigen erfenissen. Om zo te ontdekken dat er leven is na de dood van een geliefde.

Myrthe is ruim 13 jaar werkzaam als medium en heeft zo dagelijks te maken met mensen in rouw. Meer info: www.spiritandsoul.nl

Aanmelden

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond door de maatregelen van de overheid in verband met corona door een e-mail te sturen naar annie.shiva@gmail.com of u mag bellen naar 076 - 8871933 of 06-53776005. We houden ons aan de afstand van 1,5m en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst). We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

U bent van harte welkom!

Tijd

20.00 uur tot 22.00 uur., inloop 19.30 uur (pauze +/- 21.00 uur.)

Entree

 € 15,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank).

Meer informatie

www.anniefens.nl 

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid en het is op eigen risico of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.

De gastspreker en/of Annie Fens kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.