22 maart: start werkzaamheden Centrum Made

15 mrt 2018
Op 22 maart 7.00 uur gaat de eerste schop de grond in en starten de werkzaamheden in het centrum van Made. De aanleg van de rotonde op het kruispunt Godfried Schalckenstraat/Nieuwstraat/Marktstraat/Adelstraat is de eerste stap in de nieuwe inrichting van het centrum. Het ombouwen van dit kruispunt gebeurt in ongeveer 3 weken tijd. Het verkeer Godfried Schalckenstraat/ Adelstraat en vice versa wordt slechts 1 weekend onderbroken.

Van 22 maart tot half april is de Marktstraat en het stukje Nieuwstraat (tussen Raadshuisplein en Marktstraat) gesloten. Bestemmingsverkeer blijft mogelijk via een ingestelde omleiding. De binnenbocht Godfried Schalkenstraat/Adelstraat wordt verbreed en we plaatsen een afzetting. Het gemotoriseerde verkeer kan over deze binnenbocht rijden, het fietsverkeer wordt omgeleid en voor voetgangers wordt een loopzone aangelegd.

Van vrijdagavond 13 april 18.00 uur tot maandag 16 aprilĀ  06.00 uur wordt de kruising afgesloten voor alle verkeer. Hierna zal de rotonde gereed en open zijn.

Meer informatie over het Centrumplan Made kunt u vinden op: www.drimmelen.nl/centrumplan-made