25 september 2018: Meedenkavond stedenbouwkundig plan sociaal-cultureel dorpshart Made

6 sep 2018
Hoe wordt het gebied rond de Bernarduskerk weer hét dorpshart van Made, waar iedereen graag samen komt? Wij nodigen u uit om met ons mee te denken over het stedenbouwkundig plan voor het sociaal-cultureel dorpshart, als onderdeel van het Centrumplan Made.

Hiervoor organiseert de gemeente in samenwerking met Breda Bouw en Oomen Architecten een interactieve meedenkavond op dinsdag 25 september 2018 om 19.30 uur.

Deze avond is de eerste van drie bijeenkomsten waar wij uw inbreng vragen voor een ontwerp voor inrichting van het gebied zoals afgebeeld op het kaartje.

We gaan kijken naar de geschiedenis van het gebied en naar wensen voor gebruik van het gebied. Zo maken we samen een ideale inrichting met verschillende functies zoals groen, wonen, wegen en parkeren. Daarbij houden we rekening met wat haalbaar is, zowel financieel als qua ruimte.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vooraf een kijkje wilt nemen waarover we gaan praten. Daarom is vanaf 18.30 uur de Bernarduskerk en de pastorietuin geopend.

De bijeenkomst zelf begint om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis, Park 1 in Made. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Esther van Loon via evanloon@drimmelen.nl.

Wij horen graag of u komt.