29 juni 2019: Opening TECstek

29 juni 2019
TECstek - Bredaseweg 26a, Terheijden

Aan de Mark in Terheijden hebben wij de perfecte werkplek gevonden. Onze TECstek vind je aan de Bredaseweg 26A. Iedereen die meer wil weten over het Traais Energie Collectief kan hier vanaf nu met vragen terecht. Ook de gesprekken met bewoners over het warmtenet kunnen in onze TECstek plaatsvinden. Zaterdag 29 juni openen we de TECstek! Je bent van harte welkom om erbij te zijn.

Uitnodiging voor de kids

Voor de opening van onze TECstek hebben we de knotsgekke professoren van Mad Science uitgenodigd. Je kent ze misschien wel van de bijzondere experimenten, funstations en proefjes. Ze zijn zaterdag 29 juni in Terheijden en bezorgen jou een waanzinnige middag! Ben jij meer een gamer? Game ‘Zonnepark de Bergen’ staat voor je klaar. Hiermee bouw jij jouw eigen zonnepark.

Ook is Marie-José van MJ Atelier aanwezig en laat zien hoe leuk upcyclen is. Zij tovert plastic flessen, restjes leer, oud spandoek of kapotte spijkerbroek om tot iets nieuws. Dat kun jij ook! Benieuwd wat ze voor jullie heeft bedacht?

Kom zaterdag 29 juni naar de Bredaseweg 26A in Terheijden (naast de roeivereniging). En neem je ouders gezellig mee!

Ps: De TEC-tijdcapsule staat er ook. Heb jij een bijzondere foto, mooie tekening of persoonlijke boodschap die bewaard moet blijven voor toekomstige generaties? Neem het mee en leg het in de tijdcapsule.

Opening TECstek
Bredaseweg 26 A Terheijden
Zaterdag 29 juni 2019
1400-17.30 uur
Geschikt voor jong en oud