31 oktober 2020: Halloweentocht

31 oktober 2020
gemeente Drimmelen e.o.

Na de Kermistocht is op zaterdag 31 oktober 2020 de Halloweentocht. Het start- en tevens eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. Inschrijven vóór 30 oktober is noodzakelijk i.v.m. de catering en kan direct via het inschrijfformulier op https://www.theworldofwalking.nl/wandelingen/Halloweentocht.

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden:

  • 25 km - 8.00 uur
  • 25 km - 8.30 uur
  • 15 km - 9.00 uur
  • 15 km - 9.30 uur

Herfstkleuren

Bij binnenkomst, vanaf een kwartier/halfuur vóór de gekozen vertrektijd, krijgt u een kopje koffie of thee met iets erbij. Daarna begint de wandeling dwars door de polders en mooie natuurgebieden in de omgeving van de gemeente Drimmelen, waar u kunt genieten van de prachtige herfstkleuren. U krijgt de routebeschrijving en –kaart mee en een consumptiebon voor de koffie/thee onderweg en u loopt op eigen gelegenheid grotendeels via de wandelknooppunten.

Gezondheid staat voorop

Wandelen is gezond en daarbij hoort bij terugkomst in de winkel ook gezonde Halloweenbrouwsels, vers bereid door Frank van Gils catering.

Inschrijven

U vindt de winkel van The World of Walking aan de Nieuwstraat 14 te Made. Vooraf inschrijven à 8 euro (incl. lunchhapje en koffie/thee) is noodzakelijk en doet u vóór 30 oktober in  de winkel, telefonisch op 0162-682631 of direct via het inschrijfformulier op https://www.theworldofwalking.nl/wandelingen/Halloweentocht; u ontvangt hierna een aparte – geen automatische - e-mailbevestiging met betaalgegevens. Deelname is op eigen risico.

Parkeren

Bij voorkeur NIET in de Nieuwstraat en op Den Deel, maar bij het gemeentehuis of op het Valkenbergplein.

Wandelkalender

De laatste wandeling van 2020 op zaterdag met vertrektijden voor de 25 km 8.00 en 8.30 uur en voor de 15 km 9.00 en 9.30 uur is ’t Lopend Vuurtje op 5 december.