31 oktober 2020: Halloweentocht - NB afgelast vanwege het coronavirus

31 oktober 2020
gemeente Drimmelen e.o.

Na de Kermistocht is op zaterdag 31 oktober 2020 de Halloweentocht. Het start- en tevens eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. Inschrijven kan vanaf ca. 30 dagen van tevoren alleen online via https://www.theworldofwalking.nl/wandelingen/Halloweentocht. Houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten, zodat u doorkrijgt wanneer de inschrijving gestart is i.v.m. het maximum aantal deelnemers per tijdslot.

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden:

  • 25 km - 8.00 uur
  • 25 km - 8.45 uur
  • 15 km - 9.30 uur
  • 15 km - 10.15 uur
  • 15 km - 11.00 uur

Herfstkleuren

Bij aankomst, vanaf een kwartier vóór de gekozen vertrektijd, krijgt u een kopje koffie of thee met iets erbij. Daarna begint de wandeling dwars door de polders en mooie natuurgebieden in de omgeving van de gemeente Drimmelen, waar u kunt genieten van de prachtige herfstkleuren. U krijgt de routebeschrijving en –kaart mee en een consumptiebon voor de koffie/thee onderweg en u loopt op eigen gelegenheid grotendeels via de wandelknooppunten.

Gezondheid staat voorop

Wandelen is gezond en daarbij hoort bij terugkomst in de winkel ook gezonde Halloweenbrouwsels, vers bereid door Frank van Gils catering.

Inschrijven

Vooraf inschrijven à 8 euro (incl. lunchhapje en koffie/thee) is noodzakelijk en doet u direct via het inschrijfformulier op https://www.theworldofwalking.nl/wandelingen/Halloweentocht. Betaling vooraf is noodzakelijk i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. U ontvangt een bevestigingsmail na betaling (check ook uw spambox). Deelname is op eigen risico.  Afmelden is mogelijk tot maximaal twee dagen vóór het evenement i.v.m. de catering.

Parkeren

Bij voorkeur NIET in de Nieuwstraat en op Den Deel, maar bij het gemeentehuis of op het Valkenbergplein.

Coronamaatregelen

Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken, zodat de RIVM richtlijnen gehanteerd kunnen worden. Hierdoor zit er per tijdslot een maximum van 30 wandelaars. Reserveer daarom tijdig uw tickets, zodat u gegarandeerd mee kunt wandelen met onze wandeltocht. Wij vinden het spijtig om hierdoor sommige wandelaars teleur te moeten stellen, maar stellen veiligheid te allen tijde bovenop. We hopen daarom op uw begrip! 

Wandelkalender

Noteer in uw agenda!
De laatste wandeling van 2020 is ’t Lopend Vuurtje op 5 december.