4 december 2019: Spirituele avond

4 december 2019
Hotel-Partycentrum 't Trefpunt - Raadhuisplein 1a - Made

“Te vaak worden mensen niet gezien in wat ze voelen” door gastspreker Jos Smits tijdens de Spirituele Avond met een thema .

Met het thema “vanuit luisteren naar oplossingen”. Oprechte aandacht en begrip krijgen is een levensbehoefte en is wat iedereen verdient. Luisteren om begrip te hebben is hier de sleutel van alle communicatie en maakt het begin van een nieuwe toekomst. Je krijgt van Jos oplossingen en hij opent keuzes om er kracht uit te halen en te kunnen groeien. Zo kun jij ook ontwikkelen met minder hindernissen tot een nog mooier mens die liefde, rust en geluk mag ervaren.

Je hoeft niet alles alleen te doen. Als een boodschapper en een herder van de universele kennis zal Jos je helpen weer een leven te leiden zonder te lijden.

Wij zoeken samen naar de juiste vraag en dan is er ook een oplossing.

https://ik-luister.nu/HOME/     

De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.

U bent van harte welkom!

Tijd

20.00 uur tot 22.00 uur, inloop 19.30 uur (pauze +/- 21.00 uur.)

Entree 

€ 5,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met

  • Annie Fens: 076-8871933,  06-53776005
  • e-mail:  info@anniefens.nl
  • www.anniefens.nl                                            

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.

Er kunnen geen rechten aan uitspraken van de gastsprekers worden ontleend