5 december 2020: Lopend Vuurtje

5 december 2020
gemeente Drimmelen e.o.

De laatste wandeling van 2020 is op zaterdag 5 december: ’t Lopend Vuurtje. Het start- en tevens eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. Inschrijven vóór 4 december is noodzakelijk i.v.m. de catering en kan direct via het inschrijfformulier op https://www.theworldofwalking.nl/wandelingen/Lopend%20Vuurtje.

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden:

  • 25 km - 8.00 uur
  • 25 km - 8.30 uur
  • 15 km - 9.00 uur
  • 15 km - 9.30 uur

Heerlijk wandelen

Bij binnenkomst, vanaf een kwartier/halfuur vóór de gekozen vertrektijd, krijgt u een kopje koffie of thee met iets erbij. Daarna begint de wandeling dwars door de polders en mooie natuurgebieden in de omgeving van de gemeente Drimmelen, waar de natuur zich klaarmaakt voor de winter. U krijgt de routebeschrijving en –kaart mee en een consumptiebon voor de koffie/thee onderweg en u loopt op eigen gelegenheid grotendeels via de wandelknooppunten.

Gezondheid staat voorop

Wandelen is gezond en daarbij hoort bij terugkomst in de winkel ook een gezond lunchhapje, vers bereid door Frank van Gils catering.

Inschrijven

U vindt de winkel van The World of Walking aan de Nieuwstraat 14 te Made. Vooraf inschrijven à 8 euro (incl. lunchhapje en koffie/thee) is noodzakelijk en doet u vóór 4 december in  de winkel, telefonisch op 0162-682631 of direct via het inschrijfformulier op https://www.theworldofwalking.nl/wandelingen/Lopend%20Vuurtje; u ontvangt hierna een aparte – geen automatische -  e-mailbevestiging met betaalgegevens. Deelname is op eigen risico.

Parkeren

Bij voorkeur NIET in de Nieuwstraat en op Den Deel, maar bij het gemeentehuis of op het Valkenbergplein.

Meer informatie

The World of Walking    
Nieuwstraat 14,  4921 CX  MADE      
Telefoonnummer: 0162-682631
info@theworldofwalking.nl
www.theworldofwalking.nl