7 december 2019: Lopend Vuurtje The World of Walking

7 december 2019
gemeente Drimmelen e.o.

De laatste wandeling van 2019 is op zaterdag 7 december 2019: ’t Lopend Vuurtje. Het start- en tevens eindpunt is in de winkel van The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. Inschrijven vóór 6 december is noodzakelijk i.v.m. de catering.

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende afstanden en vertrektijden:

  • 25 km - 8.00 uur
  • 25 km - 8.30 uur
  • 15 km - 9.00 uur
  • 15 km - 9.30 uur

Graag bij aanmelding uw keuze doorgeven.

Ontwakende natuur

Bij binnenkomst, vanaf een kwartier/halfuur vóór de gekozen vertrektijd, krijgt u een kopje koffie of thee met iets erbij. Daarna begint de wandeling dwars door de polders en mooie natuurgebieden in de omgeving van de gemeente Drimmelen, waar de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. U krijgt de routebeschrijving en –kaart mee en een consumptiebon voor de koffie/thee onderweg en u loopt op eigen gelegenheid grotendeels via de wandelknooppunten.

Gezondheid staat voorop

Wandelen is gezond en daarbij hoort bij terugkomst in de winkel ook een gezond lunchhapje, vers bereid door Frank van Gils catering.

Inschrijven

U vindt de winkel van The World of Walking aan de Nieuwstraat 14 te Made. Vooraf inschrijven à 8 euro (incl. lunchhapje en koffie/thee) is noodzakelijk en doet u vóór 6 december in  de winkel, telefonisch op 0162-682631 of via www.theworldofwalking.nl/contact (onder vermelding van het aantal personen, "Lopend Vuurtje" en de gekozen afstand/vertrektijd; u ontvangt hierna een aparte e-mailbevestiging met betaalgegevens. Deelname is op eigen risico.

Parkeren

Bij voorkeur NIET in de Nieuwstraat en op Den Deel, maar bij het gemeentehuis of op het Valkenbergplein.

Meer informatie

The World of Walking    
Nieuwstraat 14  4921 CX  MADE
0162-682631
info@theworldofwalking.nl
www.theworldofwalking.nl