8 december: 't Lopend Vuurtje - wandeling

8 december 2018
gemeente Drimmelen e.o.

Op zaterdag 8 december 2018 organiseren wij weer een wandeling van ca. 25 èn ca. 15 km met als vertrek- en eindpunt (lunchhapje) The World of Walking, Nieuwstraat 14 in Made. Vooraf aanmelden, bij voorkeur vóór 7 december, is noodzakelijk.

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende afstanden/vertrektijden:

  • ca. 25 km – 8.00 uur
  • ca. 25 km – 8.30 uur
  • ca. 15 km – 9.00 uur

Mooie route

Vanaf een kwartier/halfuur vóór de gekozen vertrektijd staan de koffie/thee voor u klaar. Hierna kunt u vertrekken (routebeschrijving met kaart en consumptiebon krijgt u mee) en loopt u op eigen gelegenheid de door ons uitgezette wandelroute (grotendeels via wandelknooppunten) door de mooie en afwisselende omgeving en door verrassende natuurgebieden.

Koffie/thee en gezond lunchhapje

Halverwege maken we nog een korte stop op een mooie locatie om iets te drinken, waarna de route verder gaat door de afwisselende natuur. Bij terugkomst in The World of Walking staat er een gezond lunchhapje klaar, vers bereid door Frank van Gils catering.

Vooraf inschrijven

De kosten zijn acht euro per persoon. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan in de winkel aan de Nieuwstraat 14 in Made, telefonisch op 0162-682631 of via onze site www.theworldofwalking.nl/contact. Graag vermelding “’t Lopend Vuurtje”, de gekozen afstand/vertrektijd en het aantal personen. Hierna krijgt u per e-mail een (aparte, geen automatische) bevestiging met de betaalgegevens. Deelname is op eigen risico.

Wandelkalender

De eerste wandeling van 2019 is de Nieuwjaarstocht op zaterdag 5 januari.

Informatie

The World of Walking
Nieuwstraat 14, 4921 CX MADE
Tel. 0162-682631