Aanbod standplaats haven Terheijden voor horecaondernemers

28 mrt 2018
De gemeente Drimmelen biedt voor het toeristisch seizoen van 2018 een standplaats aan in de haven van Terheijden voor één of meerdere horeca ondernemers. De standplaats is beschikbaar gedurende de zomertijd (medio maart-medio oktober). Ondernemers kunnen zelf kiezen welke dagen of dagdelen zij de standplaats willen bezetten. Dit moet dan wel voor het hele seizoen gelden. Het schenken van alcohol is niet toegestaan op deze standplaats. Maar niet-alcoholische dranken en/of bereid voedsel verkopen mag wel.

Bezoekers toeristische fietsroute, pontje en Kleine Schans

De standplaats ligt langs een toeristische fietsroute aan de pittoreske haven van Terheijden. Fietsers kunnen hier met het Markpontje de overtocht van en naar de Haagse Beemden in Breda maken. Jaarlijks maken daar zo’n 20.000 fietsers gebruik van. Bij de haven ligt de toeristische trekpleister de Kleine Schans, onderdeel van de Zuiderwaterlinie. Tijdens het toeristische seizoen vieren we hier evenementen zoals Koningsdag, I love Traaie en het Zuiderwaterliniefestival.

Voorzieningen en kosten

De standplaats is voorzien van een water en elektra aansluiting, dit kost 2 euro per dagdeel. De kosten voor de precario bedragen 9,67 euro per dagdeel. De vergunning kost 42,30 euro.

Meer informatie of aanmelden

Horecaondernemers die interesse hebben in deze standplaats kunnen voor 10 april contact opnemen met Bert Koekkoek van de gemeente Drimmelen, bkoekkoek@drimmelen.nl.