Afscheid wethouder Hans Kuijpers

24 apr 2018
Op dinsdag 8 mei 2018 neemt de gemeente Drimmelen afscheid van Hans Kuijpers als wethouder. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Hans Kuijpers is sinds april 2014 wethouder voor Groen Drimmelen. Hij heeft zich met name ingezet voor de beleidsterreinen duurzaamheid, Biesbosch, armoede, jeugd en onderwijs. Met name de energietransitie is door hem in Drimmelen op de kaart gezet. Daarnaast worden er nu stappen gezet om “de Biesbosch naar deze kant van de Amer te halen” en het Biesboschjaar 2021 wordt nu breed omarmd. Ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de toekomst van onze blauwgroene gemeente. Hans neemt eerst een kleine sabbatical. Daarna is hij in voor een rol in de wereld van de duurzame energie, maar ook de Biesbosch kan op zijn belangstelling rekenen.

Het afscheid van wethouder Hans Kuijpers vindt plaats op 8 mei 2018 in het gemeentehuis vanaf 16.00 uur (tot ca. 18.00 uur).

Hans wil geen cadeaus, maar stelt het op prijs als u een donatie doet aan: Stichting Leergeld, rekeningnummer NL45RABO01395.93.594, onder vermelding van Afscheid Hans Kuijpers. Ook vermelden wij hier graag zijn interesse in speciale biertjes.