AutoMaatje Drimmelen rijdt weer!

15 jul 2020

Door de versoepeling van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus is er op 6 juli weer gestart met ANWB AutoMaatje Drimmelen. Uiteraard wel met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM, zoals niet ziek zijn, handen wassen voor een rit, geen handen schudden enzovoorts. Er wordt ook geadviseerd om een mondkapje te dragen tijdens de rit.

Rit aanvragen

Deelnemers van AutoMaatje kunnen dus weer een rit aanvragen. Omdat het kantoor van SWO gesloten is werken de vrijwillige planners van AutoMaatje vanuit huis. Volg daarom de volgende stappen als u een rit wilt aanvragen:

  • Bel naar 0162-748739 en spreek de voicemail van AutoMaatje in.
  • Geef uw naam en telefoonnummer door.
  • Een van de planners belt u zo spoedig mogelijk terug voor de verdere details van de rit. Let op: zij bellen u terug met een anoniem telefoonnummer.
  • Bent u moeilijk te bereiken? Geef dan ook door wanneer er terug gebeld kan worden.

Houd er rekening mee dat uw rit minimaal 2 werkdagen van tevoren wordt aangevraagd, maar hoe eerder u belt hoe fijner dat is voor de planners.

Voor de eerste keer een rit aanvragen?

Bent u nog geen deelnemer van AutoMaatje? Houd dan rekening met minimaal 2 weken wachttijd voordat u een rit aan kunt vragen. Er vindt namelijk eerst een intakegesprek plaats.