Bewonersinformatieavond groot onderhoud Parallelweg, Wagenberg

23 aug 2019

Op woensdag 28 augustus vindt er in Sportcafé Driedorp, Kerkstraat 11a in Wagenberg een bewonersinformatieavond plaats over het groot onderhoud van de Parallelweg in Wagenberg.
De bijeenkomst start om 19.30 uur.

Het werk

Het gedeelte Parallelweg tussen de Wagenstraat en de Brouwerijstraat wordt toegankelijker gemaakt voor iedereen. Daarnaast vervangen wij ter hoogte van huisnumer 34-36 een klein deel van de riolering.

De inrichting

Er is nog geen nieuw ontwerp van de straat gemaakt. Tijdens de informatieavond kunnen er vragen worden gesteld over de inrichting van van de straat. Ook is het mogelijk opmerkingen of ideeën op een reactieformulier in te vullen.

De verdere gang van zaken

De opmerkingen en ideeën die uit de informatieavond naar voren komen worden verwerkt in de ontwerptekening. Zodra deze ontwerptekening gereed is wordt u hierover geinformeerd. Naar verwachting wordt nog voor het einde van het jaar opdracht gegeven aan een aannemer.

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen over dit project kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer W. Kapitein, telefoonnummer 140162 of per e-mail wkapitein@drimmelen.nl.