Bronzen Bever voor Ria van Hulten- Van Beurden uit Made

20 sep 2022
Op maandag 19 september 2022 reikte burgemeester Gert de Kok een Bronzen Bever uit aan Ria van Hulten-Van Beurden uit Made, tijdens de feestavond van Vrouwen van Nu in Hof van Holland.

Bestuurslid en voorzitter

Mevrouw van Hulten-Van Beurden zet zich al vijftien jaar lang zeer intensief in om de Vrouwen van Nu (voorheen vrouwenorganisatie KVO) in Made draaiende te houden. Sinds 2007 is ze bestuurslid en organiseert ze allerlei activiteiten, waaronder informatieavonden, fietstochten en de kerstviering voor leden en belangstellenden. Sinds 2012 is mevrouw van Hulten-Van Beurden ook voorzitter van Vrouwen van Nu en zit ze de vergaderingen voor.

Daarnaast is mevrouw van Hulten-Van Beurden van 2011 tot mei 2022 collecteorganisator en
collectante geweest bij het Prinses Beatrix Spierfonds binnen de gemeente Drimmelen. Het spierfonds financiert wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen spierziekten. Mevrouw van Hulten-Van Beurden is ook actief als collectante voor het Longfonds en de Nierstichting. Tenslotte heeft mevrouw van Hulten-Van Beurden van 2012 tot 2019 in de kledingcommissie van de Madese Boys gezeten.

De gemeente Drimmelen dankt mevrouw van Hulten-Van Beurden voor al haar jarenlange inzet en
bijdrage aan de leefbaarheid en sociale samenhang van inwoners in de gemeente en wil haar daarom onderscheiden met een Bronzen Bever.