De zwembaden gaan weer open!

25 apr 2019
Het zwemplezier in onze gemeente kan bijna weer beginnen! Op 28 april 2019 gaan Het Puzzelbad en De Randoet namelijk weer open. Ook dit jaar worden er weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals de zwem4daagse, zeemeermin workshop, kinderfeestjes, zwemdisco, hondenzwemmen, schoolzwemmen en nog veel meer.

Het Puzzelbad in Terheijden

Het Puzzelbad is hét gezinsbad bij uitstek. Geen grote attracties, maar wel een overzichtelijk en rustig bad voor het hele gezin. Er is meer dan voldoende ruimte in het ondiepe bad voor de jongste gasten en in het diepe bad kunnen de wat oudere kinderen zich prima vermaken met o.a. de duikplank. Voor een versnapering kunt u terecht in de horecavoorziening.

De Randoet in Made

Dit bad biedt volop zwemplezier en recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een 50-meter bad met springplanken, een ondiep bad, peuterbad, 2 spectaculaire waterglijbanen, een speeltuin, grote ligweide, sportveld en een kantine met snackbar. Kortom; alle ingrediënten voor een heerlijke zwem-en speeldag zijn hier aanwezig!

Kijk voor meer informatie en het bestellen van een abonnement op: www.optisport.nl/randoet of op www.optisport.nl/puzzelbad. Tot en met 5 mei geldt er nog een leuke korting in de voorverkoop.