Denk mee over de toekomst van Drimmelen

23 aug 2019
Hoe ziet de gemeente Drimmelen er in 2040 uit? Dit jaar gaat de gemeente haar Toekomstvisie opnieuw bekijken. Wat vinden inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties belangrijk als het gaat om werken, wonen en leven in de gemeente Drimmelen met het vizier op 2040?

Uw mening telt!

Daarom gaan we vanaf nu uw mening op verschillende manieren ophalen. Eén van deze manieren is met een Swipocratie. Hiermee kunt u snel en makkelijk uw mening geven door bij bepaalde stellingen of afbeeldingen naar rechts of links te ‘swipen’. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen meedoen gaan we ook met tablets de dorpen in. Naast de Swipocratie gaan we bij basisscholen langs om kinderen te vragen een tekening te maken van hun ‘Drimmeldroom’. Ook gaan we langs op weekmarkten, bij ondernemers, verenigingen en ouderen zodat we gericht per onderwerp ideeën kunnen verzamelen.

Toekomstdenker

Wilt u nog actiever meedenken over de toekomst van Drimmelen en aanwezig zijn bij informatiebijeenkomsten waar we dieper ingaan op bepaalde onderwerpen? Mail ons dan op toekomstvisie@drimmelen.nl en word ook toekomstdenker.

Swipe jij mee?

De Swipocratie is vanaf nu online op drimmelen.swipocratie.nl. Open de pagina via uw smartphone of via de browser Google Chrome of Edge.

Ga naar de website en laat uw mening horen. Het kost u slechts een paar minuten en u maakt kans op één van de vijf cadeaubonnen t.w.v. € 25,- van Bruisend Made. Voor meer informatie kijk op onze website: drimmelen.nl/toekomstvisie.