Dinsdagen zitgym in Terheijden - woensdagen en donderdagen zitgym in Made

13 september 2022 t/m 29 december 2022
Terheijden, woonzorgcentrum Antoniushof, Dorpsplein 1 en Made, De Kloosterhof, Kloosterhof 25 en Patrijsflat, Patrijsstraat
Inwoners van de gemeente Drimmelen die willen werken aan hun conditie en hun lichaam soepel willen houden, kunnen meedoen aan zitgym-lessen. En dat is nog gezellig ook!

De gymlessen


Terheijden

  • De gymlessen in Terheijden worden aangeboden op dinsdag van 13.30 tot 14.00 uur in woonzorgcentrum Antoniushof, Dorpsplein 1.

Made

  • In Made vindt de gymles plaats op woensdag in De Kloosterhof, Kloosterhof 25, van 13.30 tot 14.00 uur.
  • Op donderdag in de Patrijsflat aan de Patrijsstraat van 10.30 tot 11.00 uur.

    Voor of na de lessen wordt gezamenlijk koffie gedronken.

Tijdens de gym worden verschillende oefeningen gedaan. Deze oefeningen worden iedere keer afgewisseld. De ene keer wordt gebruik gemaakt van materialen zoals ballen, stokken en ballonnen. De andere keer wordt er gewerkt aan de conditie door een intervaltraining.

Informatie en aanmelden

Neem contact op met buurtsportcoach Tasha van Dam. Bel 06-43288684 of stuur een e-mail naar tasha.vandam@surplus.nl

Surplus in Drimmelen

De buursportcoaches voor jeugd en volwassenen ondersteunen, verbinden en leggen contact op het gebied van sport. Zij organiseren samen met inwoners en verenigingen allerlei beweegactiviteiten. Surplus biedt daarnaast in de gemeente Drimmelen maatschappelijk werk, schuldhulpverlening, sociaal raadsliedenwerk, jongerenwerk, Huiskamers D’n Hartel en Ganshoek, activiteitencoach en Palliatieve Terminale Zorg.

Kijk voor meer informatie op www.surplus.nl/gemeente-drimmelen/ Neem voor meer informatie contact op met Surplus Welzijn in Drimmelen via 076 – 502 77 88 of mail naar drimmelen@surplus.nl