Drimmelen 2040

Dit jaar gaat de gemeente haar Toekomstvisie opnieuw bekijken. Wat vinden onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties belangrijk als het gaat om werken, wonen en leven in de gemeente Drimmelen met het vizier op 2040.

De doelstelling

Het belangrijkste doel van de Toekomstvisie is het in kaart brengen van de toekomstwens van iedereen die betrokken is bij de gemeente Drimmelen. De visie die hieruit ontstaat leggen we vast zodat de gemeente hier tijdens het vaststellen van nieuw beleid rekening mee kan houden.

Wordt u onze toekomstdenker?

De Toekomstvisie maken we samen met u. Daarom gaan we in de komende periode naar uw mening vragen. Dit doen we onder andere met een Swipocratie. Dit is een makkelijke en snelle manier om met een pc, tablet of smartphone uw mening te geven over bepaalde onderwerpen. Daarnaast gaan we ook langs op weekmarkten, bij scholen, zorginstellingen en ondernemers. Wilt u nog actiever meedenken over de toekomst van Drimmelen en aanwezig zijn bij informatiebijeenkomsten waar we dieper ingaan op bepaalde onderwerpen? Mail ons dan op toekomstvisie@drimmelen.nl en word ook toekomstdenker.

Uw mening telt

Bent u ook klaar om mee te denken over de toekomst van Drimmelen? Dat kan door middel van Swipocratie. Meer informatie over Swipocratie en hoe dit wordt ingezet voor de Toekomstvisie.

Door en Door Drimmelen Team