E-bike gelukstour

5 sep 2019
Op zaterdag 7 september van 9.30 uur tot 13.30 uur organiseren we de E-bike gelukstour. Deze tour stond gepland op 29 juni jl., maar werd afgelast vanwege de warme weersomstandigheden. Tijdens deze tour van ongeveer 34 km rijden we langs geluksplekken in de gemeente. Deze zijn aangewezen door inwoners tijdens ‘Rondje Geluk’ in december en januari. Deze inwoners fietsen mee en delen hun persoonlijke geluksverhaal bij de geluksplekken.

Hoeveel geluksplekken zijn er?

In totaal nomineerden inwoners 77 geluksplekken. Daaruit kwam een top 6 met meest genoemde nominaties, in elk dorp één. Het gaat om de volgende plekken:

  • Schans & Mark – Terheijden
  • De Put – Wagenberg
  • Het Raadhuisplein – Made
  • Onze Kerk – Hooge Zwaluwe
  • De Biesbosch – Drimmelen
  • De Winput – Lage Zwaluwe

Hoe kunt u zich aanmelden?

De fietstocht is in totaal ongeveer 34 kilometer en duurt inclusief alle tussenstops zo’n 3 uur. Wilt u meefietsen? Let op: er is plek voor 25 fietsers, dus het is belangrijk u aan te melden. Doe dit door een mail te sturen naar hdevries@drimmelen.nl. U ontvangt na aanmelding meer informatie over de E-bike tour.

Waarom geluksplekken?

Met de geluksagenda wil de gemeente bijdragen aan de geluksbeleving van inwoners. Naast de acties op de geluksagenda zijn er veel plekken in de gemeente die inwoners gelukkig maken. Die plekken wil de gemeente laten zien en extra aandacht geven. Het geluk van inwoners delen met andere inwoners en het laten werken als een olievlek.

Samen genieten van geluk in de gemeente.