Een mooiere gemeente

15 apr 2020

“Zeer tevreden en trots op waar ik woon.” We hebben al veel mooie, maar ook kritische reacties en inhoudelijke suggesties mogen ontvangen op de vragenlijst voor de Omgevingsvisie. Dank daarvoor! Er zijn veel inwoners die graag meedenken over de toekomst van Drimmelen en hoe de gemeente zich verder kan ontwikkelen, zodat het we er samen een mooiere gemeente van kunnen maken, voor jong en oud. Om representatieve resultaten te krijgen van onze gemeente willen we graag dat nog meer mensen de enquête invullen.

“Ik ben tevreden over Drimmelen, want er heerst saamhorigheid en er is veel natuurschoon.” Vindt u dat ook of juist niet? Hebt u ideeën over hoe Drimmelen zich in de toekomst kan ontwikkelen? Maakt u zich zorgen over het woningaanbod in de gemeente of over verschillende zorgvoorzieningen? Of misschien hebt u wel ideeën om de gemeente te verbeteren. We horen het graag van u.

Laat het ons weten en praat mee over de gemeente van de toekomst. Meer informatie en de enquête staat op ons interactief platform WijzijnDrimmelen.nl.