Een schot in de roos bij Willem Tell in Terheijden

15 okt 2019

Dat bleek wel tijdens het bezoek dat wethouder Lieke Schuitmaker onlangs aan schietvereniging Willem Tell heeft gebracht. Willem Tell is een bloeiende vereniging met zo’n 80 leden (waarvan 60 actief als schutter) in Terheijden. Bij Willem Tell kan er geschoten worden met een kruisboog, geweer en de gewone boog.

Toegankelijkheid

Iedereen die interesse heeft kan lid worden, dus kom eens kijken op een vrijdagavond of een zondagochtend. Voorzitter A. de Wijs of secretaris R. van Bochove heet u dan van harte welkom. En niet alleen is iedereen daar welkom, maar iedereen kan nu ook naar binnen. Vanuit de subsidie voor toegankelijkheid heeft Willem Tell haar ingang namelijk aangepast, zodat iedereen nu ook met een rollator of rolstoel makkelijk binnen kan komen. Ook is er nu een aangepast toilet waar de rolstoel mee naar binnen kan. De vereniging is er blij mee en kan haar leden en gasten hiermee nog meer toegankelijkheid bieden.

Bent u geïnspireerd door dit voorbeeld van een vereniging die zich inzet voor toegankelijkheid? Wilt u ook uw vereniging toegankelijker maken voor iedereen, door bijvoorbeeld een makkelijker te bereiken tribune, een kleine stoepverhoging of aangepaste trainingen? Informeer dan eens bij de gemeente Drimmelen naar de mogelijkheden van de toegankelijkheidssubsidie ‘Kom binnen’. Op https://drimmelen.nl/toegankelijkheidssubsidie-kom-binnen kunt u daar meer informatie over vinden.