Enquête vervoer

27 jun 2019
Busbaan
Vanaf 24 juni tot 28 juli staat er een vragenlijst open over vervoer in Drimmelen. Heeft u een mening over de vervoersmogelijkheden in onze gemeente? Dan nodigen wij u van harte uit de vragenlijst in te vullen.

Online invullen

U kunt deze vragenlijst online invullen door naar de volgende link te gaan: http://bit.ly/vervoerdrimmelen

Op papier invullen

Vult u de vragenlijst liever op papier in? Dat kan ook. U kunt de vragenlijst opvragen bij de servicebalie van de gemeente via telefoonnummer 140162. Ook leggen we exemplaren klaar in de hal van het gemeentehuis.

Hoewel u er misschien niet altijd bij stilstaat, is (openbaar) vervoer een belangrijk onderdeel om van alles te kunnen doen. Naar het werk gaan, een ziekenhuisbezoek afleggen, maar ook even gezellig bij iemand op de koffie kunnen gaan. Om inzicht te krijgen in waar de inwoners van Drimmelen tegenaan lopen bij vervoer én waar zij behoefte aan hebben, houdt de gemeente een onderzoek. Met deze gegevens kan er beter worden gekeken naar wat er nog nodig is aan vervoersmogelijkheden in de verschillende kernen van de gemeente. Bij deze de oproep voor iedereen die in de gemeente Drimmelen woont om deze vragenlijst in te vullen. Of u nu jong of oud bent, en of u nu wel of geen problemen met vervoer ondervindt. Uw bijdrage wordt erg gewaardeerd en draagt bij aan een beter inzicht in wat inwoners in onze gemeente nodig hebben op het gebied van vervoer.