Esther Delissen nieuwe gemeentesecretaris gemeente Drimmelen

21 feb 2019
Esther Delissen wordt de nieuwe gemeentesecretaris en hoofd van de organisatie van de gemeente Drimmelen. Esther Delissen begint per 1 juni 2019. “Ik zie er naar uit om te mogen werken aan een mooi en gezond Drimmelen”.

Esther Delissen is sinds juli 2018 ad interim gemeentesecretaris van de gemeente Alphen-Chaam en directeur ABG organisatie bij de ABG-organisatie (de ambtelijke organisatie die werkt voor de gemeenten Alphen Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen). Na haar studie psychologie heeft ze ruim 12 jaar diverse (management)functies vervuld binnen de gemeente Gilze en Rijen en vanaf 1 januari 2016 binnen de ABG-organisatie. Esther Delissen is 45 jaar oud en woont in Tilburg.

Per 1 januari 2019 verliet Cor Smits de gemeente Drimmelen. De gemeente Drimmelen startte een procedure op. De gemeente sprak in totaal 7 kandidaten in diverse rondes met pitches, opdrachten en gesprekken.

Burgemeester Gert de Kok, hoofd van de selectiecommissie, zegt over de keuze voor deze kandidaat: “ Esther Delissen past als persoon goed bij de gemeente Drimmelen. Ze heeft humor, is sociaal, informeel benaderbaar en heeft een pragmatische insteek. We kijken uit naar haar komst.”.