Fotowedstrijd Nacht van de Nacht

19 okt 2020
De Supermaan

Nederland is een van de lichtste landen ter wereld. Vanuit de ruimte gezien licht ons land helemaal op door de grote hoeveelheid kunstlicht. Dit wordt lichtvervuiling genoemd. Vaak brandt het licht ook nog eens onnodig.

Natuur- en Milieufederaties organiseren daarom elk jaar de Nacht van de Nacht, dit jaar op zaterdag 24 oktober. Honderden bedrijven en gemeenten doven, waar dat kan, de verlichting van gebouwen en reclame. Vaak worden activiteiten georganiseerd in het donker. Zo organiseert Kiemkracht al een aantal jaar een nachtelijke wandeling in onze gemeente.

Fotografeer de schoonheid van de nacht

Dat de nacht heel mooi kan zijn, bewijst de foto bij dit bericht (Wim Verhoeve). Wij dagen u uit om ons te laten zien hoe mooi de nacht is in onze gemeente. Stuur ons uw foto’s van ‘gemeente Drimmelen bij nacht’. De winnende foto plaatsen we op onze website en social media en de maker krijgt een leuke attentie.

Voorwaarden

U kunt uw foto’s insturen t/m 31 oktober 2020, maximaal 3 foto’s per deelnemer. Belangrijk is dat de foto door uzelf is gemaakt en natuurlijk in onze gemeente. Noteert u ook de locatie bij de foto. De foto’s kunt u mailen naar communicatie@drimmelen.nl. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.