Gedeputeerde Henri Swinkels wandelt de linie

25 mei 2018
Tijdens het Europese Erfgoedjaar staat de Zuiderwaterlinie volop in de schijnwerpers. Om alle schakels langs de linie symbolisch met elkaar te verbinden, loopt gedeputeerde Henri Swinkels dit jaar bijna 200 kilometer langs de Zuiderwaterlinie, van Bergen op Zoom in het uiterste westen van de provincie tot Grave in de oostpunt van Brabant. Gedurende ruim 20 weken legt hij iedere week flink wat kilometers af, op zoek naar inspirerende en soms verborgen verhalen langs de linie.

Terheijden en Linie Den Hout

Op zaterdag 19 mei wandelde gedeputeerde Henri Swinkels de zesde etappe van de wandelroute langs de Zuiderwaterlinie. Deze etappe liep van de Kleine Schans in Terheijden naar de Linie den Hout. In totaal was de wandeling 10,61 kilometer.

Opnieuw liepen een aantal mensen met de gedeputeerde mee: wethouders Robin van der Helm van Oosterhout en Willem-Jan Stoop van Drimmelen, Jan Janse van Staatsbosbeheer en Cor Knoop van de Heemkundekring Made & Drimmelen. Ook wandelde onze commisaris van de Koning Wim van de Donk mee.

Meer informatie

www.zuiderwaterlinie.nl/henri-wandelt-de-linie