Geluk in Drimmelen

De gemeente Drimmelen gaat aan de slag met het onderwerp ‘Geluk’ en het opstellen van een geluksagenda in samenspraak met inwoners. Op deze agenda staan punten waar de gemeente mee aan de slag wil om bij te dragen het geluk van inwoners. Om een goede geluksagenda te maken is inzicht in de geluksbehoeften van inwoners essentieel. Daarom gaat de gemeente in 2019 in gesprek met inwoners over ‘Geluk in Drimmelen. Op deze pagina leest u actueel nieuws over het opstellen van de geluksagenda.

Persbericht ‘Rondje Geluk’

In januari en februari 2019 rijdt ‘wethouder Geluk’ Jan-Willem Stoop in zijn geluksbusje door de zes dorpen tijdens een speciale gelukstour, genaamd ‘Rondje Geluk’. Tijdens deze tour gaat hij samen met andere medewerkers van de gemeente in gesprek met inwoners. Zo wil hij ontdekken wat inwoners gelukkig maakt, hoe de gemeente daaraan kan bijdragen en welke punten er op de geluksagenda van de gemeente moeten komen.

Nomineer jouw geluksplek in de gemeente Drimmelen!

Gemeente Drimmelen gaat aan de slag met geluk! En daar hebben we uw hulp bij nodig. Wij willen een geluksroute langs geluksplekken maken. Dit is een wandelroute langs bijzondere plekken in de gemeente. Maar deze plekken bepalen wij niet zelf. Wij horen graag van u wat voor u een mooie, bijzondere, grappige, fantastische of speciale plek in de gemeente is en waarom. Stuur ons uw verhaal over die plek, het liefst met een foto van de plek erbij naar communicatie@drimmelen.nl. In het voorjaar van 2019 organiseren wij een wandeling langs de beste inzendingen. Iedereen die een plek heeft genomineerd en alle andere geïnteresseerden zijn hierbij welkom. Op uw genomineerde plek mag u uw persoonlijke verhaal met alle andere aanwezige wandelaars delen. Aan het einde van de wandeling maken we bekend van welke nominaties we officiële geluksplekken maken. Op deze plekken vereeuwigen we het bijbehorende verhaal. Zo kan iedereen die de plek bezoekt het beleven. Doe jij ook mee? Stuur je nominatie voor woensdag 13 februari naar communicatie@drimmelen.nl. U kunt uw geluksplek ook nomineren tijdens ‘Rondje Geluk’. U bekijkt de dienstregeling in onderstaande Flyer.