Gemeentehuis gesloten van 31 augustus t/m 4 september

24 aug 2020

In verband met de verbouwing om het gebouw duurzamer te maken is het gemeentehuis gesloten van 31 augustus t/m 4 september. Wat betekent dit voor u?

Het gebouw is gesloten en u kunt geen afspraak maken in die week. Houd hier extra rekening mee als u bijvoorbeeld een nieuw rijbewijs of paspoort/identiteitsbewijs nodig heeft.

Spoedzaken die echt niet kunnen wachten, zoals de aangifte van een geboorte of een overlijden, of de aanvraag van een spoedreisdocument blijven die week wel mogelijk. Bel daarvoor in dat geval naar telefoonnummer 140162. We kunnen dan die week in de ochtenden een afspraak met u inplannen.

We blijven verder ook gewoon telefonisch bereikbaar, maar u wordt niet direct doorverbonden. De telefooncentrale neemt uw telefoontje aan en maakt een terugbelnotitie voor de betreffende collega. Die belt u dan zo spoedig mogelijk terug.

Op dinsdag 1 september zijn we ’s ochtends tot 10.00 uur beperkt telefonisch bereikbaar. Voor spoedgevallen blijven we voor 10 uur wel bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 140162. Kies dan voor optie 1 in het keuzemenu en u wordt dan doorgeschakeld naar onze telefonische antwoordservice. Na 10 uur kunt u ons ook weer gewoon bereiken via 140162 voor zaken die geen directe spoed hadden.   

Meer informatie over de verbouwing van het gemeentehuis kunt u vinden op: https://drimmelen.nl/werkzaamheden-gestart-voor-duurzamer-gemeentehuis