Gemeentelijke maatregelen coronavirus

10 mrt 2020

Wat doet de gemeente?

De gemeente Drimmelen wil op alle mogelijke manieren meewerken om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Het betekent dat gemeentelijke bijeenkomsten zullen worden uitgesteld.
Medewerkers zullen afspraken die kúnnen worden uitgesteld, ook daadwerkelijk uitstellen.
Verder worden de adviezen van het RIVM opgevolgd, dat betekent: regelmatig grondig handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken en die weggooien na gebruik.

Inwoners die een afspraak hebben

Als u een afspraak hebt en u hebt verkoudheidsklachten zoals niezen of hoesten, of u hebt koorts, neem dan contact op met de gemeente of uw contactpersoon. Heeft de afspraak geen haast, stel deze dan uit.

Zakelijke afspraken

Voor relaties die een afspraak hebben geldt hetzelfde als voor inwoners. Neem altijd contact op met uw contactpersoon.

Evenementen/bijeenkomsten

Wie een evenement of een bijeenkomst heeft gepland kan hierover het beste de berichtgeving van het RIVM in gaten houden. Blijf zelf ook nadenken of bijeenkomsten of evenementen door moeten gaan of uitgesteld kunnen worden. Als u hiervoor een vergunning hebt aangevraagd, kunt u contact opnemen met de gemeente hierover.

Gezondheid

We roepen iedereen op zoveel mogelijk zijn verantwoordelijkheid te nemen. Volg in het belang van uw eigen gezondheid en die van de mensen om u heen adviezen van de regering en van het RIVM op.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Drimmelen