Horeca ondernemers opgelet!

6 jun 2018
Jachthaven Terheijden
De gemeente Drimmelen biedt voor het toeristisch seizoen van 2018 een standplaats aan in de haven van Terheijden voor één of meerdere horeca ondernemers. De standplaats is beschikbaar gedurende de zomertijd (medio maart-medio oktober). U kunt zelf kiezen welke dagen of dagdelen u de standplaats wilt bezetten. Dit moet dan wel voor het hele seizoen gelden. Het schenken van alcohol is niet toegestaan op deze standplaats. Maar u mag wel niet-alcoholische dranken en/of bereid voedsel verkopen.

Bezoekers toeristische fietsroute, pontje en Kleine Schans

De standplaats ligt langs een toeristische fietsroute aan de pittoreske haven van Terheijden. Fietsers kunnen hier met het Markpontje de overtocht van en naar de Haagse Beemden in Breda maken. Jaarlijks maken daar zo’n 20.000 fietsers gebruik van. Bij de haven ligt de toeristische trekpleister de Kleine Schans, onderdeel van de Zuiderwaterlinie. Tijdens het toeristische seizoen vieren we hier evenementen zoals Koningsdag, I love Traaie en het Zuiderwaterliniefestival op zaterdag 23 juni 2018.

Voorzieningen en kosten

De standplaats is voorzien van een water- en elektra aansluiting, dit kost 2 euro per dagdeel. De kosten voor de precario bedragen 9,67 per dagdeel. De vergunning kost 42,30 euro.

Meer informatie of aanmelden

Hebt u vragen of interesse in deze standplaats? Neem dan voor 15 juni 2018 contact op met Bert Koekkoek van de gemeente Drimmelen, bkoekkoek@drimmelen.nl