Informatie over glasvezel voor Terheijden en Lage Zwaluwe

4 dec 2020

In deze tijd met meer activiteiten vanuit huis (werken, educatie, zorg en contact met familie en vrienden) komt een snelle en ruime glasvezelverbinding goed van pas. Momenteel organiseert DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) daarom opnieuw een glasvezelcampagne in Lage Zwaluwe én er loopt een nieuwe campagne voor Terheijden. Dit biedt de inwoners van Lage Zwaluwe en Terheijden de kans om een snelle internetverbinding te krijgen en daarmee klaar te zijn voor de toekomst.

Aanmelden kan tot 20 januari 2021

De inwoners van Lage Zwaluwe kunnen gebruik maken van het glasvezelnetwerk als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 20 januari 2021 een abonnement af te sluiten. Voor Terheijden is dat bij 25% van de inwoners.

Online informatieavond op 15 december 2020

Op dinsdag 15 december organiseert DELTA Fiber Netwerk een informatieavond om uitleg te geven over glasvezel, het aanbod, de glasvezelcampagne en de aanleg van het netwerk. Aanmelden voor de online informatieavond kan via gavoorglasvezel.nl.

Glasvezel Informatiepunt Terheijden

Aan de Polderstraat 3 in Terheijden is ook een Glasvezel Informatiepunt geopend. Hier kunnen inwoners terecht met vragen over glasvezel of hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Lage Zwaluwe en Terheijden op gavoorglasvezel.nl.