Informatieavond: Herinrichting Centrumroute Terheijden

10 dec 2018
Op woensdag 12 december 2018 vindt er een informatiebijeenkomst plaats over de laatste stand van zaken van het project Herinrichting Centrumroute Terheijden. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in Sociaal Cultureel centrum De Cour in Terheijden.

Ontwerp

Ruim een jaar geleden hebben we samen met de bewoners van de Hoofdstraat, Raadhuisstraat en Molenstraat een inventarisatie gemaakt van ideeën en opmerkingen over de inrichting van het centrum. Ook hebben zij een voorkeur kunnen aangeven voor het materiaal voor onder andere de bestrating. Deze input is verwerkt in een ontwerp en dat is op 8 oktober 2018 besproken met het bewonersplatform Terheijden. Leden van het platform hebben opmerkingen en tips gegeven en ook deze zijn meegenomen in het ontwerp.

Het ontwerp is nu klaar. Op 12 december willen we deze graag aan u presenteren en toelichten. Ook zullen we u dan informeren over bijvoorbeeld de aanpassingen van de riolering, het vervangen van kabels en leidingen en de planning. Natuurlijk kunt u tijdens deze avond ook vragen stellen en kleine aanpassingen voordragen.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen over dit project kunt u contact opnemen met Wim Kapitein, projectleider van het project ‘Centrumroute Terheijden’. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 140162 of per e-mail via wkapitein@drimmelen.nl.

Ook kunt u op www.drimmelen.nl, onder ‘Projecten openbare ruimte’, aanvullende informatie terugvinden.