Informatiebijeenkomst voorontwerpbestemmingsplan “De Schakel” Jachthaven Biesbosch

8 mei 2019
Op maandag 20 mei 2019 organiseert Jachthaven Biesbosch een informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het gebied ‘De Schakel’ in het jachthavengebied van Drimmelen.

De Schakel

Het gebied dat tussen de oude en de nieuwe haven van Drimmelen ligt wordt ‘De Schakel’ genoemd. Een gebied dat deze havens verbindt, maar ook de entree vormt van het havengebied en verder richting het dorp Drimmelen. Sinds april 2013 is The Yacht Havens Group eigenaar van de jachthaven en een groot deel van het gebied dat de Schakel genoemd wordt. Zij willen graag investeren in het gebied om de kwaliteit van de haven te vergroten en hoog te houden. Een aantal investeringen zijn reeds uitgevoerd (nieuw havenkantoor, speelplekken en verbetering van de openbare inrichting), maar ze willen nu doorpakken en ruimte creëren voor nieuwe investeringen. Daarvoor is in overleg met de gemeente Drimmelen een visie uitgewerkt die nu vertaald is in een voorontwerpbestemmingsplan. Dit plan willen ze graag met u delen. Tijdens de inloop bijeenkomst krijgt u meer informatie over het plan en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook is er iemand van de gemeente Drimmelen aanwezig.  

De bijeenkomst is met inloop van 16.00 tot  20.00 uur in Ons Dorpshuys in Drimmelen. Een aanmelding is niet nodig. De deur staat open en u kunt op elk moment tussen 16.00 en 20.00 uur binnenlopen.