Interviews betrokkenheid plannen gemeente

21 feb 2019
Voelt u zich als bewoner betrokken bij nieuwe plannen van de gemeente? Dat is wat studenten van de Hogeschool Amsterdam in opdracht van de gemeente gaan onderzoeken. Deze studenten gaan een aantal willekeurige bewoners uit Wagenberg en Terheijden interviewen.

Waarom

De gemeente heeft laatst met de input van bewoners en ondernemers de Visie Dorpsgericht Werken vernieuwd. Met deze manier van werken wil de gemeente bewoners meer betrekken en stimuleren ideeƫn en initiatieven aan te dragen. Met de interviews wil de gemeente een beter beeld krijgen van hoe bewoners hierbij betrokken willen worden. Hogeschool Amsterdam biedt gemeenten deze onderzoeken aan en de gemeente Drimmelen maakt hier graag gebruik van. De resultaten willen we meenemen in onze werkwijze.

Wanneer

Bewoners van Wagenberg en Terheijden kunnen in de weken 9 tot en met 12, met uitzondering van week 10, de studenten langs de deur verwachten. Begin april krijgt de gemeente een terugkoppeling waarover wij u zullen inlichten via het Carillon, www.drimmelen.nl en onze Facebookpagina.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

We hopen dat zoveel mogelijk bewoners willen meewerken aan de interviews.