Kies bewust, koop lokaal!

2 mrt 2021

Voor een aantal ondernemers betekent de recente verruiming van de maatregelen weer een kans en wat licht aan het einde van de tunnel. Wethouder Lieke Schuitmaker: “Maar dat werkt alleen als jullie, onze inwoners, er ook bewust voor kiezen om naar onze lokale ondernemers in de verschillende sectoren te (blijven) gaan. Zij houden onze dorpen bruisend, zorgen er mede voor dat we kunnen genieten van onze (sport)clubs en verenigingen, en creëren werkgelegenheid. Daarom moeten we dat koesteren!”

De ondernemers staan voor u klaar

Ton Zwinkels (voorzitter BND) vult aan: “De ondernemers in de buurt staan met liefde voor u klaar met al hun producten en/of diensten, ook in deze moeilijke tijd. En we willen toch dat we met zijn allen deze tijd doorkomen, zodat we straks nog steeds bij al onze favoriete bedrijven terecht kunnen?”

Daarom roept de gemeente samen met ondernemersverenigingen Bedrijven Netwerk Drimmelen (BND) en de BIZ Made op: Kies bewust, koop lokaal!

Klein gebaar met grote afmetingen

Sinds het begin van de coronacrisis houden de gemeente en veel ondernemers(verenigingen) de lijntjes kort, om in gesprek te blijven over de maatregelen/gevolgen van de coronacrisis én te kijken waar mogelijkheden liggen om elkaar bij te staan.

Om alle ondernemers in de gemeente nu extra in het zonnetje te zetten, hangt de gemeente op 15 plekken grote spandoeken op met de gezamenlijke ‘Kies bewust, koop lokaal’ campagne. Een klein gebaar, maar wel met grote afmetingen. De gemeente, BND en de BIZ zijn ervan overtuigd dat alle beetjes momenteel helpen en delen daarom deze oproep.

Dus: Kies bewust, koop lokaal! Doet u ook mee?

Koop lokaal-logo

Ondernemers kunnen het speciale ‘Koop lokaal (Drimmelen)’- logo voor eigen gebruik opvragen bij de gemeente. Dit kan via: teameconomie@drimmelen.nl

Bij het Team Economie kunt u ook terecht als u andere vragen voor de gemeente hebt met betrekking tot uw (toekomstig) bedrijf.