Klimaat Experience in Breda

2 mei 2019
Benieuwd naar de toekomst van morgen?

Op donderdag 16 mei 2019 wordt in het kader van de Week van ons water een Klimaat Experience in de FutureDome in Breda (koepelgevangenis) georganiseerd. Overdag gaan basisschoolkinderen uit Breda daar aan de slag met oplossingen voor klimaatverandering en een meer duurzame omgang met water. ’s Avonds wordt de Experience voortgezet voor volwassenen en daar bent u van harte welkom.

Programma

Gastvrouw Margot Ribberink neemt u mee in de oplossingen van de kinderen voor de toekomst van morgen. Social reporter Saskia Mulder van Think Big, Act Now geeft een inkijkje in de (verborgen) impact van onze levensstijl en hoe die te verkleinen. Zo leert u wat het meeste effect heeft als u wilt verduurzamen. Dat het roer hiervoor niet altijd radicaal om hoeft, maken NOS-journalist Heleen Ekker en NOS-weerpresentator Willemijn Hoebert duidelijk in hun presentatie. Kortom: volop inspiratie om ook zelf zinvol bij te kunnen dragen aan een toekomst voor onze kinderen.

Voor wie: Alle inwoners van gemeente Breda en omstreken. Dus ook u als inwoner van de gemeente Drimmelen bent van harte welkom!
Datum: Donderdag 16 mei 2019
Tijdstip: 19:30 - 21:00 uur* (*afsluitend met een hapje en drankje)          
Toegang: Gratis

Inschrijven

Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol. Ga voor meer informatie en om in te schrijven naar: www.klimaatstroomzuid.nl/nieuws/klimaat-experience/.