Kruising Centrum Made weekend afgesloten

13 apr 2018
Van vrijdagavond 13 april 18.00 uur tot maandagochtend 16 april 06.00 uur is de kruising Godfried Schalkenstraat/Marktstraat/Nieuwstraat/Adelstraat afgesloten voor alle verkeer. Tijdens de afsluiting wordt al het verkeer omgeleid met borden.

In dit weekend bouwt de aannemer de rotonde af en wordt het asfalt vernieuwd in de Adelstraat. Daarnaast brengen zij bestrating aan in de Godfried Schalckenstraat, vanaf de toegang parkeerplaats supermarkt Coop tot aan de rotonde. Door het frezen van het wegdek kan er tijdens die werkzaamheden extra geluidsoverlast zijn. De aannemer heeft direct omwonenden hierover geïnformeerd.

Op maandagochtend 16 april om 6.00 uur is de rotonde klaar en wordt deze opengesteld voor al het verkeer. Op tijd voor de spits en de profronde van Made op zaterdag 21 april. In de week na de profronde worden stoepen en fietspaden verder afgewerkt.

Alle werkzaamheden zijn te volgen via De Bouwapp. Ook is er elke donderdagmiddag om 15.00 uur een spreekuur voor bewoners in de keet op het Raadhuisplein.

De aanleg van de rotonde is onderdeel van het Centrumplan Made.