Lekker carnavallen? Pak de bus!

9 feb 2018

Extra (nacht)ritten rijden op de volgende dagen

  • Vrijdag 9 februari
  • Zaterdag 10 februari (reguliere dienstregeling Nightliners)
  • Zondag 11 februari
  • Maandag 12 februari

Kijk in de dienstregeling voor eventuele uitzonderingen per rit.

Let op: Dinsdag 13 februari rijden er geen nachtritten vanaf Breda!
Let op: Vanaf Breda rijden geen nachtritten naar Dordrecht en Rotterdam!

Tarieven

Maak het jezelf gemakkelijk met een passepartout

Er is voor reizigers een passe-partout verkrijgbaar voor 9 t/m 13 februari, waarmee je 5 dagen onbeperkt met de bus kunt reizen voor € 12,50. De passe-partout geldt in alle bussen van Arriva in West- en Oost-Brabant. Koop een passe-partout in de voorverkoop online, bij onze OV Servicepunten, op de bus, of bij een van onze wederverkopers. Tijdens carnaval zijn er ook nog passe-

partouts te koop bij de diverse verkooppunten. Kijk voor een overzicht van alle verkooppunten op arriva.nl/carnaval

Overige vervoerbewijzen

Je kunt ook reizen met een OV-chipkaart of dalurendagkaartje. Overdag geldt voor het reizen met de OV-chipkaart het reguliere tarief. Op de extra nachtritten betaal je met de OV-chipkaart € 6,22 per rit. Met een dalurendagkaartje van € 6,22 reis je een hele dag onbeperkt met de bus van 09.00 uur tot 05.00 uur in de aansluitende nacht. Je betaalt het dalurendagkaartje met pin of contactloos. Let op! Contant betalen is niet mogelijk op de bus.

Kleine piraten, tijgers en indianen kunnen prima meereizen, want twee kinderen in de leeftijd 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee met 1 volwassene. Kinderen tot 4 jaar reizen zelfs altijd gratis mee!

Meer informatie

www.arriva.nl