Maak jij je debuut bij het Sportakkoord Drimmelen?

15 nov 2019

Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder. Daarom gaan we in Drimmelen samen aan de slag om te komen tot een Lokaal Sportakkoord. Dit doen we in navolging op het Nationaal Sportakkoord dat in 2018 is ondertekend.

Het huidige sportbeleid (2015-2020) van de gemeente Drimmelen loopt bijna af. Met het Lokaal Sportakkoord kunnen we dit sportbeleid vernieuwen. We gaan met lokale spelbepalers onze huidige doelen en ambities bepalen. Dit willen we vertalen in een concreet sportakkoord om sport en bewegen nog beter op de kaart te zetten in de gemeente.

Samen met de spelbepalers uit Drimmelen willen we de juiste tactiek bepalen om te komen tot een Lokaal Sportakkoord. Daarvoor organiseren we een startbijeenkomst. De bijeenkomst wordt georganiseerd op:

  • Woensdag 27 november 2019 van 16.00-17.30 uur in Sociaal Cultureel Centrum (SCC) de Mayboom (Kerkstraat 10, Made)
  • Woensdag 27 november 2019 van 19.30-21.00 uur in de Cour (Markstraat 6, Terheijden)

Na afloop van de avond houdt de gemeente een korte presentatie over het nieuwe kader “aankoop en keuring binnensport en spel materialen”. Alle (binnensport) verenigingen zijn hiervoor uitgenodigd. Als je aanwezig wilt zijn kunt je dit aangeven op het inschrijfformulier

Doe jij mee?

Klik hier om je aan te melden voor een van de bijeenkomsten.
Voor meer informatie zie www.sportakkoorddrimmelen.nl.