Marktverkenning aanbesteding Sociaal Culturele Centra De Cour en Plexat

10 dec 2018
Halverwege 2019 moet de gemeente Drimmelen de exploitatie van Sociaal Cultureel Centrum De Cour in Terheijden en Ontmoetingscentrum Plexat in Wagenberg opnieuw aanbesteden.

Als voorbereiding hierop houden we een marktconsultatie: daarbij vragen we de markt om vrijblijvend te reageren op enkele vragen over het mogelijke beheer van de sociaal culturele accommodaties. Dit doen we op advies van ons inkoopbureau om straks een beter programma van eisen te kunnen schrijven voor de daadwerkelijke aanbesteding. Hiermee hopen we zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op de wensen vanuit de markt.

We combineren deze marktverkenning overigens met de aanbesteding van het beheer van de beide zwembaden in de gemeente. De daadwerkelijke aanbestedingen doen we straks wel volledig apart.

Heeft u interesse in de exploitatie van één of beide Sociaal Culturele Centra en/of de zwembaden in onze gemeente, dan verwijzen wij u graag naar Tendernet waar de vragen staan gepubliceerd. (https://www.tenderned.nl/tenderned-web/aankondiging/detail/samenvatting/...).

Begin 2019 zullen wij met de aanbestedingsprocedure starten.

Voor meer informatie of vragen over de aanbestedingsprocedure kunt u terecht bij Leny Abrahams, per mail: labrahams@drimmelen.nl of per telefoon 140162.