Meevaller 2017

3 okt 2018
Afgelopen week heeft het grootste deel van de huishoudens in onze gemeente de ‘meevaller 2017’ ontvangen. Op die rekeningen is een bedrag van € 54 bijgeschreven.

Waarom deze meevaller?

Van het geld dat voor 2017 begroot was voor de uitvoering van gemeentelijke taken en projecten, is een bedrag overgebleven. In totaal 2,5 miljoen euro. Een deel van dit bedrag schuiven we door naar 2018 en besteden we aan verschillende onderhoudswerkzaamheden in de openbare ruimte, duurzaamheidsprojecten en reserveren we voor de jeugdzorg. Dan blijft er nog ruim 600.000 euro over. Dat bedrag hebben we verdeeld onder de inwoners.

Wie?

Het gaat om huishoudens die op 28 juni 2018 ingeschreven stonden in de gemeente Drimmelen. Op die datum heeft de gemeenteraad dit besluit namelijk genomen. De huishoudens waarvan geen bankrekeningnummers bekend waren zijn aangeschreven met het verzoek alsnog hun bankrekeningnummer door te geven.

Geen meevaller 2017 ontvangen?

Staat het bedrag nog niet op uw rekening, komt u wel in aanmerking voor de meevaller 2017 en heeft u geen brief met het verzoek om uw rekeningnummer door te geven ontvangen? Neem dan contact met ons op, het liefst door een e-mail met uw naam, adres, woonplaats en rekeningnummer te sturen naar: gemeente@drimmelen.nl.

Half oktober wordt nog een nabetaling gedaan.

Kijk voor meer informatie