Na succesvol ‘Rondje Geluk’ presenteert gemeente Drimmelen geluksagenda

28 feb 2019
Op woensdag 20 maart 2019 is het de internationale dag van geluk. Op deze dag presenteert de gemeente Drimmelen de geluksagenda. Alle geïnteresseerden zijn welkom in het gemeentehuis tussen 19.30 uur en 21.30 uur. Wilt u er graag bij zijn? Meld u dan snel aan. Deze dag is het gemeentehuis tot 21.00 uur ook stembureau voor de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen. U kunt voorafgaand aan de presentatie van de geluksagenda dus ook stemmen.

Hoe geluksagenda ontstaan?

In januari en februari toerde wethouder ‘Geluk’ Jan-Willem Stoop met zijn speciale geluksbus door de gemeente tijdens ‘Rondje Geluk’. Hij deed elk dorp een keer aan. Op de markt in Made was hij zelfs vier keer te vinden. Met ‘Rondje Geluk’ wilde de gemeente het gesprek over ‘Geluk in de gemeente Drimmelen’ aanzwengelen. En zo ideeën ophalen voor de geluksagenda.

Missie geslaagd

En dat is gelukt. Iedereen met interesse, vragen, opmerkingen of twijfel over ‘geluk’ kon langskomen bij het geluksbusje. Met een kopje koffie, thee, warme choco of snert kregen bezoekers een warm welkom. Zij konden op een makkelijke manier in gesprek met de wethouder, andere collegeleden, medewerkers van de gemeente of met elkaar. Naast het onderwerp ‘geluk’’ konden mensen zelf ook andere onderwerpen inbrengen. De geluksbus werd druk bezocht. Wethouder Stoop: ‘De gesprekken met inwoners waren erg divers. Natuurlijk hebben we van mensen gehoord welke dingen ze graag anders of beter zien. Maar ik was blij te zien en horen dat ook heel veel mensen tevreden zijn met het werk van de gemeente’. Met het resultaat uit ‘Rondje Geluk’ is de geluksagenda gemaakt. Hierin staan thema’s waar de gemeente mee aan de slag wil om bij te dragen aan het geluk van inwoners.

Hoe meld ik me aan?

Wilt u erbij zijn op 20 maart? Stuur dan vóór 15 maart a.s. een email met uw naam, telefoonnummer en het aantal mensen waarmee u komt naar communicatie@drimmelen.nl. U kunt inlopen vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur start wethouder Jan-Willem Stoop de presentatie van de geluksagenda. Na de presentatie kunt u nog wat drinken. De avond is om 21.30 uur afgelopen. Wilt u voorafgaand aan de presentatie stemmen? Vergeet uw stempas en legitimatie dan niet.

Meer informatie

Meer lezen over het geluksproject? Kijk op www.drimmelen.nl/geluk-drimmelen.