Nieuw boothuis voor de politie in Drimmelen

3 okt 2019
Politieboot
De politie krijgt in de jachthaven van Drimmelen een mooi nieuw onderkomen voor hun boot. Op zaterdagochtend 12 oktober 2019 wordt daar het nieuwe boothuis van de politie officieel geopend. Deze datum is geen toeval; de opening staat daarmee namelijk gepland in de landelijke Week van de Veiligheid. De gemeente Drimmelen organiseert tijdens deze week samen met veiligheidspartners meerdere activiteiten in het kader van het thema ‘veiligheid’.

Wat is er te zien/doen?

Iedereen die interesse heeft om een kijkje te nemen in het nieuwe boothuis is van harte welkom. Naast het nieuwe boothuis zijn er diverse boten en voertuigen van aanwezige veiligheidsdiensten, waaronder de TAS (TankAutoSpuit) van de brandweer, te bezichtigen en kunt u in gesprek met wijkagenten en brandweerlieden. Ook staat er een ‘mini-veiligheidsmarkt’ waar u voor informatie en advies op het gebied van veiligheid terecht kunt. Zo kunt u zich op de veiligheidsmarkt bijvoorbeeld inschrijven voor een gratis woninginspectie voor inbraakpreventie of brandveiligheid.

Komt u ook?

U bent op zaterdag 12 oktober 2019 tussen 10.30 uur en 14.30 uur van harte welkom bij de veiligheidsmarkt en de opening van het nieuwe politieboothuis in de jachthaven (ter hoogte van de Marinaweg 31) in Drimmelen!

De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur. Na het openingswoord door burgemeester Gert de Kok en de districtsleiding van de politie wordt het boothuis officieel geopend.