Nieuwe sportrolstoelen voor badmintonvereniging ‘Hello You Made’ met toegankelijkheidssubsidie van de gemeente Drimmelen

14 mrt 2019

Op vrijdag 15 maart is wethouder Lieke Schuitmaker aanwezig bij de ontvangst van twee sportrolstoelen voor badmintonvereniging ‘Hello You Made’.

Wethouder Schuitmaker: “Deze sportrolstoelen zijn mogelijk gemaakt met de toegankelijkheidssubsidie van de gemeente Drimmelen. De aanvraag is door de badmintonvereniging gedaan om het aangepast badminton voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Heel gaaf dat nu ook para badmintonners elke vrijdag mee kunnen doen aan de trainingen en gezelligheid van de badmintonvereniging!”  

De gemeente Drimmelen streeft er naar dat alle inwoners mee kunnen doen in de samenleving. Clubs en verenigingen kunnen daarom bij de gemeente een aanvraag indienen om hun clubhuis of activiteiten toegankelijker te maken. Op deze manier kunnen ook mensen met een beperking meedoen. De aanschaf van de sportrolstoelen draagt bij aan de vergroting van de toegankelijkheid van de vereniging voor mensen met en zonder een beperking. De gemeente Drimmelen waardeert de inzet van deze vereniging voor het vergroten van de toegankelijkheid enorm.