Officiële opening Sovak Foodtruck in de haven van Terheijden

22 aug 2018
Op donderdag 16 augustus is de nieuwe Sovak Foodtruck officieel geopend door wethouder John van Oosterhout. Voor een grote groep belangstellenden werd de truck met een groots gebaar geopend. Vanaf nu kan er op donderdag en vrijdag genoten worden van een kopje koffie, taart of iets anders lekkers in de knusse haven van Terheijden.

Wethouder John van Oosterhout: “Ik ben erg blij met het initiatief van SOVAK dat straks ook op donderdag en vrijdag fietsers en wandelaars terecht kunnen voor een versnapering in de haven van Terheijden. Dit is goed voor de recreanten, maar ook voor de cliënten van SOVAK die zo iets wezenlijks kunnen betekenen voor de lokale gemeenschap van Terheijden.”

Olga Roelen, teamcoach bij SOVAK: “Een aantal van onze cliënten gaan onder begeleiding de foodtruck bemensen. Maar op de achtergrond vinden veel meer cliënten hier een dagbesteding in. Met het aankleden van het terras en de foodtruck, het maken van decoratie voor op de tafels, het bakken van verse appeltaarten en het bereiden van broodjes en koffie en thee vanaf onze dagbestedingslocatie aan de Ruitervaartseweg in Terheijden. Ook kunnen we de foodtruck op andere dagen inzetten bij evenementen van onszelf of van anderen om ons meer te laten zien en te verbinden met de samenleving.”

Dus als u in de buurt bent van de haven in Terheijden is de Sovak Foodtruck zeker een aanrader voor een hapje of drankje!