Omleidingsroutes Nieuwstraat en Marktstraat rotonde Centrum Made

23 mrt 2018
Het kruispunt Godfried Schalckenstraat - Nieuwstraat - Marktstraat - Adelstraat wordt omgebouwd tot een rotonde. Daardoor zijn de Nieuwstraat en de Marktstraat vanaf het kruispunt afgesloten. In de periode van 22 maart tot 16 april zijn er omleidingsroutes voor fietsers en gemotoriseerd verkeer.

Omleiding fietsers

Fietsers kunnen de borden 2 en 3 volgen naar de Marktstraat en de Nieuwstraat. Vanaf vrijdagmiddag 23 maart staat dit aangegeven met een fietssymbool.

Omleiding gemotoriseerd verkeer

Gemotoriseerd verkeer kan de borden 11, 12, W en M volgen.

  • W leidt naar de Nieuwstraat en de richting Wagenberg.
  • M leidt naar het centrum van Made en de Marktstraat.
  • 11 is de omleidingsroute aan de westkant van Made.
  • 12 is de omleidingsroute aan de oostkant van Made.

Adelstraat en Godfried Schalkenstraat blijven open

Alleen de Marktsraat en de Nieuwstraat zijn vanaf het kruispunt afgesloten. De Adelstraat blijft bereikbaar vanuit de Godfried Schalkenstraat en vice versa voor al het verkeer.

Afsluiting weekend 13 april

De aanleg van de rotonde op dit kruispunt is de eerste stap in de nieuwe inrichting van het centrum en gebeurt in ongeveer 3 weken tijd. Het verkeer Godfried Schalckenstraat/Adelstraat en vice versa wordt slechts 1 weekend onderbroken. Dit is het weekend van vrijdag 13 t/m zondag 15 april.

Actuele informatie via de Bouwapp

De werkzaamheden zijn te volgen via “De Bouwapp” hierop wordt dagelijks de voortgang gemeld.

Elke donderdag ‘spreekuur’

Gedurende werkzaamheden is er elke donderdagmiddag van 15.00 tot 1600 uur een spreekuur in de keet op het Raadhuisplein. Hier kunt u met vragen over de werkzaamheden terecht.